Ko življenje prepleta nevidne vezi

Poznate tisto, da “dobre ljudi spoznaš v stiski”. Prav slednje spoznava naša družina sleherni dan, od dne ko smo medijsko izpostavili Linino zgodbo in s tem finančno stisko naše mlade družinice.

Ne najdem pravih besed, ki bi opisale občutke, ki prihajajo na plano ob vsej tej velikodušnosti in želji POMAGATI.

In potem so posamezniki, katerih energije se resnično prepletejo v nekaj več, katerih srca se resnično povežejo in se začutijo.

Tako posebna je zgoba z ga. Matejo, uporabnico facebooka, ki je stopila ob bok naši Lini in se lotila zbiranja denarja v zameno za podarjene knjige. Lahko si mislite, kako človeku zastane dih, kako se mu orosijo oči in kako neizmerno hvaležnost začuti ob tako srčnih ljudeh, pravzaprav poponih neznancih, ki te začutijo dovolj močno, da se odločijo pomagati s “projektom podarjanja knjig v zameno za SMS donacijo”. Njena še bolj srčna gesta mi je dala potrditev, da slovenci res še vedno znamo stopiti skupaj, da nam je mar za sočloveka. Še  obstajajo angeli na zemlji in tak angel ste tudi vi ga. Mateja, naj se vam vse dobro povrne.

Draga ga. Mateja, nekoč popolna neznanka, danes moja FB prijateljica in zelo zelo srčna oseba … HVALA. Iskrena hvala za pomoč pri širjenju glasu za našo Linico ter iskrena iskrena hvala za vaš mini projekt pomoči preko podarjanja knjig, ki je pravzarpav v končni fazi prerastel v veliki prijekt, ki ga ljudje še sedaj delijo naprej.

Avtor slik: osebni arhiv ga. Mateje.